Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Pikalinkit hoitoihin

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

040 6674486

info@faceliftbeauty.com

Ajanvaraus

6

Avoinna:
ma-ke, pe 10-18 ja to 10-20
 Raumantie 1, 00350 Helsinki
Munkkivuoren ostoskeskus

facebook   instagram

Medik8 tuotteetMedik8 tuotteet

Käyttämämme Medik8-tuotesarja on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Tervetuloa ilmaiseen ihoanalyysiin (n. 30min), jossa kartoitamme ihosi tämänhetkisen kunnon ja hoitotottumuksesi. Saat mukaasi suosituksemme hoitolahoidoista, sekä niitä tukevat kotihoitotuotteet. Analyysi ei velvoita sinua mihinkään hoitoihin tai hankintoihin!

Skin Republic tuotesarjaSkin Republic tuotesarja

Skin Republic -tuotesarjan yksittäin pakatut, hypo-allergeeniset tehohoitonaamiot ja erikoishoidot yhdistävät uusimman ihonhoitoteknologian luonnon tehoaineiden ihoa helliviin ominaisuuksiin.

Skin Republicin tuotteet ovat Etelä-Korealaisten dermatologien kehittämiä tuotteita ja ne on suunniteltu vastaamaan moniin eri iho-ongelmiin ja tarpeisiin.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Naamioita on myynnissä hoitolassamme yksittäin tai useamman naamion pakkauksessa.

Aleksandria Professional sokerointituotteetAleksandria Professional sokerointituotteet

Vartalosokeroinnissa saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

Alexandria Professional sokerointituotteilla sokeroivat vain valtuutetut Alexandria Professional sokeroijat!

Kollageeni tunnetaan parhaiten ihon rakennusaineena, mutta se on tärkeää myös hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Kollageenin määrä vähenee iän myötä ja sen muodostuminen päättyy 40 ikävuoteen mennessä. Tämän jälkeen kollageenia on saatava ulkoisesti. Kollageenin ja hyaluronihapon puute näkyy mm ihon veltostumisena, pintajuonteina ja pigmenttiläiskinä. Myös hiukset haurastuvat, ohentuvat ja menettävät tuuheuttaan ja kiiltoaan, vastaavia muutoksia tapahtuu myös kynsissä.

No75-Kollageeni Gold -valmiste sisältää tutkittuja ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin vaikuttavia ainesosia mm patentoitua tyypin 1. hydrolysoitua kollageenijauhetta, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Tuotteen on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu vähentävän ihon ikääntymisen merkkejä jo 2,5g päiväannoksella. Lisää tutkimustuloksista voit lukea www.no75.fi -sivuilta

No75-kollageenivalmistejauheet ovat säilöntä- ja lisäaineettomia, sokerittomia, hiivattomia, gluteenittomia, laktoosittomia eivätkä sisällä pintakäsittelyaineita.

Tuotteet on valmistettu Suomessa